Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over Mr Salad, onze gezonde maaltijden of onze locatie. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Staat je vraag er niet bij? Bel, mail of kom langs en we helpen je.

We zijn een pin-only store, dus het is alleen maar mogelijk om te pinnen bij ons.

Je hoeft bij ons niet te reserveren voor de lunch of dinner, voor de high tea kan je eenvoudig online reserveren. Wil je met meer dan 6 personen komen lunchen of dineren? Wij raden je aan om van tevoren te reserveren, dan zorgen wij ervoor dat er een tafel klaar staat.

Iedereen kan bij ons eten en/of drinken. Wij kunnen vrijwel elk gerecht of drankje aanpassen, omdat alles vers wordt bereid.

Naast ons restaurant op de Jonker Fransstraat en aan de achterkant in het Vondelhof. Entree is aan de voorkant via de Goudsesingel of via de achterkant aan het Vondelhof.

Wij serveren standaard alle dressings apart, zodat je zelf de hoeveelheid kan bepalen. Met uitzondering van de hotbowls, hierin bakken we de dressing mee tenzij anders gevraagd.

Al onze dressings zijn vegan.

Je mag alle gerechten zelf samenstellen met behulp van ons make your own menu. Het is ook mogelijk om je eigen smoothies en sapjes samen te stellen.