Catering

Op zoek naar gezonde bedrijfslunches
en catering in Rotterdam?

Kies Mr Salad!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor bedrijfslunches en catering in Rotterdam? Mr Salad maakt gezond eten makkelijk en toegankelijk voor je bedrijf. Wij leveren heerlijke, voedzame lunches die de productiviteit van je team een boost zullen geven!

Het organiseren van catering met Mr. Salad is een geweldige manier om gezonde en heerlijke maaltijden te bieden voor elk evenement. Na het plannen van de perfecte catering, waarom niet wat spanning toevoegen door vavada зеркало te bezoeken? Ontsnap aan de dagelijkse drukte en dompel jezelf onder in een wereld van spannende spellen en entertainment die je vrije tijd onvergetelijk zullen maken.

Fris en verantwoord

We doen er alles aan om verse gerechten te leveren met weinig suiker, zout en vet. Met verse en minstens 80% biologische ingrediënten bieden we je het allerbeste dat onze lokale leveranciers te bieden hebben op het gebied van bedrijfslunches en catering.

Flexibele catering

Heeft je team specifieke dieetwensen? Geen probleem! Mr Salad biedt een scala aan vegetarische, glutenvrije en veganistische opties om aan ieders behoeften te voldoen. We hebben zelfs schuldvrije desserts zoals bananenbrood en brownies om je maaltijd af te ronden.

Waarom wij

Voedzame lunches voor een energieke werkdag

Waarom zou je genoegen nemen met een snelle, ongezonde snack als je ook kunt genieten van een vers gemaakte salade, wrap of soep? Onze gerechten zitten boordevol voedingsstoffen en worden bereid met biologische en Fairtrade ingrediënten, zodat je met een gerust hart kunt eten.

Huisgemaakte kwaliteit, geleverd aan het werk

Bij Mr Salad wordt alles zelf gemaakt. Of je nu kiest voor onze salades, soepen of wraps, je kunt er zeker van zijn dat je geniet van huisgemaakte kwaliteit, elke keer weer.

Budgetvriendelijk

Wie zei dat gezond en smakelijk eten duur moet zijn? Bij Mr Salad bewijzen we het tegendeel. Onze cateringdiensten zijn niet alleen overheerlijk en gezond, maar ook verrassend betaalbaar.

Neem contact met ons op voor maatwerk
catering in Rotterdam

Heb je specifieke verzoeken of vragen? Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we een gezonde, voedzame bedrijfslunch of cateringservice kunnen bieden die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Persoonlijk detail

Contactpersoon
Bedrijfsnaam
Email
Telefoonnummer

Catering Service Detail

Budget per persoon
Maak uw combinatie
Datum levering
Leveringsadres
Maak uw keuze
Opmerkingen  

Een impressie van onze catering

Onze tevreden klanten

Scroll naar boven