BESTEL NU DE LEKKERSTE SALADES MET

Bestel luxe maaltijdenBestel luxe maaltijden van de beste restaurants en laat ze bij je thuis of op kantoor bezorgenBestel luxe maaltijden

High Tea

Mr. Salad introduceert de eerste echte lekkere en gezonde High-Tea. Onze high-tea, die wij de "health-tea" noemen, staat voor lekker, leuk en gezellig genieten, zonder je achteraf schuldig te voelen. Lekker en gezond kan volgens ons heel goed samen. De high-tea is huisgemaakt, bevat de beste ingrediënten is voor tenminste 85% biologisch.

De Health Tea bestaat onder andere uit onze huisgemaakte vegan courgette- of pompoensoep, mini salade, hummus, bananenbrood, vegan power balls en nog veel meer lekkers! Bij de Health-tea serveren wij onbeperkt biologische thee met een ruim losse thee assortiment waar je naar smaak uit kunt kiezen.

Klik hier om te reserveren!

 

 

Over Mr Salad

Vers, gezond en eerlijk voedsel. Het bijdragen aan jouw gezondere levensstijl. Daar staat Mr Salad voor. Wij willen de wereld een stuk beter maken. Dit begint al met de keuze voor onze ingrediënten. Om dit te waarborgen werken wij uitsluitend met lokale leveranciers en is ons menu tenminste 85% biologisch.
Onze producten zijn 100 % vers en worden dagelijks geleverd. Daarnaast maken wij alles in-huis. Dat betekent dat wij de soepen zelf vanaf 0 koken, roeren, blenden, onze biologische, vegan en gezonde lekkernijen zelf mixen en bakken. En waarom? Zodat jij het beste krijgt! De sapjes en smoothies? Die maken wij op het moment dat jij het vraagt. Verser kan niet!
Wil je je eigen salade, wrap of smoothie samenstellen? Dat is mogelijk bij Mr Salad.
Elke dag is een nieuwe verse start. En die verse start begint bij Mr Salad…

Mr Salad staat voor plezier in gezond eten.

Mr Salad, Green living – fresh eating

 

Gezond & lekker

Online Restaurant

Mr Salad maakt de lekkerste verse salades en smoothies voor je. De liefde voor onze producten blijkt niet alleen uit onze keuze voor top verse groenten en fruit maar ook uit de bereiding. Wij hechten waarde aan versheid en kwaliteit. We bezorgen je gezonde maaltijd graag bij je thuis of op kantoor.


Online menu

Verwen jezelf