BEDRIJFSCATERING EN ZAKELIJK

De catering van een zakelijk evenement zoals een lunch, maaltijd of bedrijfsborrel hoeft niet ongezond te zijn. Bij Mr Salad ben je bij het juiste adres voor een bedrijfslunch of de catering van lunch of diner. Waarom toch altijd vet en ongezond terwijl je ook heerlijk kunt genieten van een goed gemaakte verse salade? Wij vinden het belangrijk dat iedereen, op elk gewenst moment, kan genieten van onze heerlijke, voedzame en vers bereide salades, wraps en soepen. Mr Salad wil gezond eten voor iedereen toegankelijk maken.


Volledig gezonde catering of lunch

Bij Mr Salad worden alle producten volledig huisgemaakt van de beste ingrediënten. Hierdoor kunnen wij de catering volledig naar wens samenstellen. Wij werken samen met de beste lokale leveranciers en onze ingrediënten zijn voor 85% biologisch.

Zakelijke lunch mr salad
Catering voor vergaderingen

BEDRIJFSARRANGEMENT

Catering voor vergaderingen

Heb je binnenkort een vergadering waar je een gezonde en voedzame lunch of diner voor wilt laten verzorgen? Kies voor een heerlijke salade, wrap of soep van Mr Salad. Neem vrijblijvend contact met Mr Salad op, om te vragen naar de diverse mogelijkheden. Mail naar zakelijk@mrsalad.nl of bel gelijk 010 737 15 89.


Gezonde bedrijfslunch

Wil je een gezonde bedrijfslunch laten verzorgen? Wil je wel eens wat anders dan het gebruikelijke broodje tussen de middag? Bij Mr Salad verzorgen wij zakelijke lunches en diners.


Heerlijke en voedzame catering

Voor groepen en bedrijven vanaf 8 personen verzorgen wij gezonde en voedzame catering. Wij maken uitsluitend gebruik van duurzame, onbewerkte producten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen wat de catering mogelijkheden zijn. Wij stellen naar wens een gezonde catering samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezonde bedrijfslunch, zakelijk diner of catering? Neem vrijblijvend contact op, mail naar zakelijk@mrsalad.nl of bel gelijk 010 737 15 89.

fruit