Trek in een heerlijke High tea? Kom genieten van onze Health-tea!

Lekker shoppen in het centrum van Rotterdam en afsluiten met een high tea? Of wil je een vriend, vriendin of gewoon jezelf eens lekker verwennen? Wat is er fijner op deze korte en donkere dagen dan een heerlijke high tea? Nou, een Health-tea!

Mr. Salad introduceert de eerste echte lekkere én gezonde High-Tea. Voortaan onbezorgd en verantwoord genieten van een High Tea? Boek nu jouw high-tea om van deze gezonde heerlijkheden te genieten.

Een gezonde high tea?

Ja, je leest het goed. Wij vinden dat een high tea niet alleen uit ongezonde dingen hoeft te bestaan. Lekker en gezond kan volgens ons heel goed samen gaan.

Sinds kort hebben wij ons assortiment van eerlijke, gezonde en voedzame salades, wraps en smoothies van Mr. Salad uitgebreid. Je vindt bij ons nu ook huisgemaakte en gezonde zoetigheden, zoals brownies, taart, bananenbrood en lekkere cranberry-havermout koekjes.

Wat krijg je bij de Health-tea?

De HealthTea bestaat onder andere uit onze huisgemaakte vegan courgette- of pompoensoep, mini salade, hummus, bananenbrood, vegan power balls en nog veel meer lekkers!

Een health-tea is natuurlijk niet compleet zonder thee. Bij de Health-tea serveren wij onbeperkt biologische thee met een ruim losse thee assortiment waar je naar smaak uit kunt kiezen. Heb je meer zin in een latte macchiato, Chai of gold latte? Je kunt naar wens koffie extra bijbestellen.

Lekker onbezorgd genieten van onze lekkernijen?

Dat kan, want al onze gezonde lekkernijen zijn niet alleen volledig huisgemaakt, ze zijn ook nog eens glutenvrij, lactosevrij, vegan en vrij van (geraffineerde) suikers. Wij werken uitsluitend met de beste lokale leveranciers en onze ingrediënten zijn voor minimaal 85% biologisch. Optimaal genieten met een grote G dus!
Verwen jezelf, je vrienden, vriendinnen en familie nu optimaal, zo gezond en lekker mogelijk met de Health-tea van Mr Salad. Niks staat je meer in de weg om te genieten van een Health-tea bij Mr. Salad.

De Health-tea reserveren?

De Health-tea is elke dag te reserveren vanaf twee tot maximaal twaalf personen, tussen 13.00 en 17.00 uur en de high-tea kost € 22.50 p.p. inclusief onbeperkt biologische thee. Je kunt reserveren via het formulier. Heb je speciale wensen, dieetwensen of een allergie? Laat het ons van tevoren weten, dan houden wij rekening met je wensen.

health-tea

Reserveer hier!