High Tea


Trek in een heerlijke High tea? Kom genieten van onze Health-tea!

Lekker shoppen in het centrum van Rotterdam en afsluiten met een high tea? Of wil je een vriend, vriendin of gewoon jezelf eens lekker verwennen? Wat is er fijner op deze korte en donkere dagen dan een heerlijke high tea? Nou, een Health-tea!

Mr. Salad introduceert de eerste echte lekkere én gezonde High-Tea. Voortaan onbezorgd en verantwoord genieten van een High Tea? Kom nu langs om van deze gezonde heerlijkheden te genieten.

Een Health-tea?

Ja, je leest het goed. Wij vinden dat een high tea niet alleen uit ongezonde dingen hoeft te bestaan. Lekker en gezond kan volgens ons heel goed samen gaan.

Sinds kort hebben wij ons assortiment van eerlijke, gezonde en voedzame salades, wraps en smoothies van Mr. Salad uitgebreid. Je vindt bij ons nu ook huisgemaakte en gezonde zoetigheden, zoals brownies, taart, bananenbrood en lekkere cranberry-havermout koekjes.

Wat krijg je bij de Health-tea?

Bij de Health-tea worden de gezonde en heerlijke salades, wraps en smoothies gecombineerd met de lekkere gezonde zoetigheden. Je krijgt een heerlijke en gezonde high-tea vol met zoete en hartige hapjes. De Health-tea bestaat onder andere uit onze huisgemaakte pompoensoep, fruitsalade, green-bites, mini salades, hummus, bananenbrood, bliss balls en nog veel meer lekkers!

Een health-tea is natuurlijk niet compleet zonder thee. Bij de Health-tea serveren wij onbeperkt thee met een ruim losse thee assortiment waar je naar smaak uit kunt kiezen. Heb je meer zin in een latte macchiato, Chai of gold latte? Je kunt naar wens koffie extra bijbestellen.

Lekker onbezorgd genieten van onze lekkernijen?

Dat kan, want al ons gebak is naast homemade, glutenvrij, lactosevrij en vegan, ook vrij van (geraffineerde) suikers. Optimaal genieten met een grote G dus! Verwen jezelf, je vrienden, vriendinnen en familie nu optimaal, zo gezond en lekker mogelijk met de Health-tea van Mr Salad. Niks staat je meer in de weg om te genieten van een Health-tea bij Mr. Salad.

De Health-tea reserveren?

De Health-tea is elke dag te reserveren vanaf twee tot maximaal twaalf personen, tussen 13.00 en 17.00 uur en de high-tea kost € 22.50 p.p. inclusief onbeperkt thee. Je kunt reserveren via het formulier. Heb je speciale wensen, dieetwensen of een allergie? Laat het ons van tevoren weten, dan houden wij rekening met je wensen.

health-tea

Reserveer hier!