Snelle, gezonde en lekkere (sport)maaltijden?

Snelle, gezonde en lekkere (sport)maaltijden?


Het kan met Meals by Mr Salad!

Tegenwoordig leiden mensen een druk en gehaast leven. We moeten werken, sporten, boodschappen doen, een sociaal leven onderhouden en nog veel meer. Een gezonde maaltijd kan er dan schiet er dan al snel bij in. En dat is zonde, zeker als je net zo goed bezig was met sporten en gezond eten.

Heb je geen tijd of energie om een gezonde, lekkere én snelle (sport)maaltijd te bereiden? Dan ben je bij Mr. Salad op de goede plek. Vanaf december zijn wij gestart met de Meals by Mr. Salad.

Meals by Mr Salad

Meals by Mr. Salad zijn kant-en-klare, verse, gezonde én afgewogen maaltijden gemaakt door Mr Salad. Alles is bereid met gezonde en verse ingrediënten en volledig afgestemd op jouw behoefte. Je krijgt dus alles wat je van ons gewend bent in een maaltijd.

Of je nu wilt afvallen, of afgemeten voeding nodig hebt om je training te ondersteunen, omdat je gezonder wilt eten of omdat je geen zin hebt om te koken: Meals by Mr. Salad zijn er om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Stel zelf je Meals by Mr Salad samen

Onze Meals worden vers voor jou bereid met de ingrediënten naar jouw keuze. Je kunt zelf kiezen welke ingrediënten je in jouw maaltijd wilt en de hoeveelheid. Heb je meer proteïne nodig om je spieropbouw te ondersteunen, of meer vezels omdat je wilt afvallen, dit kan met Meals by Mr Salad.

Wij werken uitsluitend met dagverse producten zodat jij verzekerd bent van een gezonde en verse maaltijd.

Hoe werkt het?

Op onze website vind je in het hoofdmenu “Meals“. Wanneer je hierop klikt kom je in ons bestelsysteem. Hier kun je de ingrediënten kiezen die jij wilt in jouw maaltijden. Je kunt per maaltijd de verschillende ingrediënten selecteren.

Het samenstellen van je maaltijd begint bij de keuze voor je proteïne en de hoeveelheid die je wenst. De volgende stap is de keuze voor koolhydraten en de gewenste hoeveelheid. Vervolgens kies je de groente(s). Je kunt per maaltijd tot drie verschillende soorten groenten kiezen. Uiteindelijk kun je eventueel de smaakmakers kiezen. Deze krijg je naast je maaltijd geserveerd, zodat jij zelf de smaak kunt bepalen.

Er is een bestelminimum van drie maaltijden. De maaltijden worden voor jou dagelijks vers gemaakt en kunnen door jou worden opgehaald bij Mr Salad op een door jou gekozen dag en tijdstip. De maaltijden zijn maximaal vier dagen in de koeling te bewaren, eventueel in te vriezen en op te warmen.

Delen