Catering voor bedrijven en groepen in Rotterdam

Catering voor bedrijven en groepen in Rotterdam


Gezonde catering voor bedrijven en groepen in Rotterdam

Zoek je een gezond en voedzaam alternatief voor ontbijt, lunch, bedrijfscatering of zakelijke lunch in Rotterdam? Bij Mr. Salad ben je aan het juiste adres voor een gezonde bedrijfslunch, diner. Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook bedrijfscatering verzorgen. Natuurlijk verzorgen wij ook bedrijfscatering en catering voor groepen. In deze blog lees je meer over de mogelijkheden voor een gezonde maaltijd op de werkvloer of ergens anders.

Gezonde lunch of diner op kantoor

Werkgevers vinden het belangrijk dat hun medewerkers gezond zijn, maar de bedrijfskantine en catering bestaat vaak uit diverse ongezonde opties. Wanneer er lunch besteld wordt bestellen veel bedrijven broodjes. Ook zijn steeds meer mensen bewust bezig met regelmatig bewegen en gezond eten. Zowel thuis als het op werk willen zij gezond eten. Voor die mensen en natuurlijk ook voor alle anderen die weleens trek hebben in wat anders dan een standaard broodje als lunch, verzorgen wij het ontbijt, lunch of diner.

Bij Mr. Salad ben je op de juiste plek, want wij verzorgen gezonde bedrijfslunches en diners. Wij hebben diverse salades, wraps en soepen die perfect gegeten kunnen worden op kantoor of een andere locatie, voor zowel lunch als diner. Bij Mr. Salad vinden we het belangrijk dat iedereen van onze gezonde en voedzame maaltijden kan genieten.

Voedzame salades

Onze voedzame en gezonde salades kunnen natuurlijk niet ontbreken bij de catering. Het is mogelijk om uit de diverse salades van ons menu te kiezen of er kan een salade worden samengesteld van ons ‘Make your own Salad’ menu. Afhankelijk van de wensen kan een salade gecombineerd worden met een gezonde wrap of een heerlijke soep.

Gezonde wraps

Naast diverse salades serveren wij ook diverse gezonde wraps. Net als de salades is het ook bij de wraps mogelijk om een wrap van het menu te kiezen of een wrap samen te stellen van het ‘Make your own Wrap’ menu.

Vullende soepen

Voor de bedrijfscatering is het ook mogelijk om een keuze te maken voor een heerlijke gezonde of vullende soep. Kijk op het menu welke soepen wij momenteel serveren.

Meer informatie over bedrijfscatering of bestellingen voor groepen

De hierboven beschreven cateringopties zijn slechts een greep uit het scala van mogelijkheden. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen qua gezonde lunch of diner? Of wil je een bestelling doorgeven? Je kunt vrijblijvend contact opnemen via het formulier, info@mrsalad.nl of bellen naar 010 737 15 89.

Langskomen om onze heerlijke salades, wraps of salades uit te proberen mag natuurlijk altijd.

Delen